Bestuur naar India

Puttaparthi India

Bestuur naar India

Eindelijk is het dan zover! Vanaf volgende week ben ik samen met Cees Jan Bouman in Puttaparthi India. Daar gaan we met eigen ogen zien hoe het gaat op de Sri Sai Vidyalaya School. Ik ben erg benieuwd of onze jaarlijkse donatie het verschil maakt voor de ca. 185 leerlingen. Ik ga verschillende projecten bezoeken, probeer een meerjaren-onderhoudsprogramma met het schoolhoofd (Noor) op te zetten voor het schoolgebouw. Wat zijn de behoeften t.a.v. de inrichting van de schoollokalen? Ik zal alle informatie weer meenemen om in het SSF-bestuur te bespreken. Om de paar dagen zal ik kort verslag doen van onze reis op de website.

Ik heb er erg veel zin in.

Berry Janmaat
Voorzitter bestuur Strohalm Foundation

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Als eerste op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Officiƫle gegevens

Het ANBI nummer is: 25040.
RSIN / fiscaalnummer: 8148.31.448
KvK-nummer: 2810.5831

ANBI