Bestuur onder de indruk na bezoek

Bestuur onder de indruk na bezoek

Ons bestuur is weer terug in Nederland. Nog onder de indruk en aan het nagenieten van het bezoek geven we u graag nog een update over ons avontuur in Puttaparthi. 

We zijn een heel eind gekomen met de plannen maken en doorspreken voor de school. De staat van het pand is duidelijk, daar moet veel gebeuren. Met Noor hebben we plannen doorgesproken voor de komende jaren. Deels afhankelijk van uw steun, deels afhankelijk van reacties op de opgevraagde offertes. Zodra er meer te vertellen is over onderhoud aan het schoolgebouw zullen we het u zeker laten weten.

Naast dat we ons bezig hebben gehouden met het pand, zijn we uiteraard rondgeleid door de school en diverse klassen. De kwaliteit van het onderwijs op de school is bovengemiddeld, opvallend goed zelfs. Er is veel aandacht voor het Engels. Dat is in veel andere scholen niet het geval. Ook is de discipline op de school prima voor elkaar. We zien dat Noor met plezier en toewijding leiding geeft aan de school. Haar team geeft de kinderen wat ze nodig hebben, een solide en brede basis voor hun (educatieve) toekomst. 

Een belangrijk onderdeel van het bezoek was ook de onthulling van de Kees ‘Opa’ van Werkhoven memorial. De oprichter van de Strohalm Foundation, Kees, is in 2021 overleden maar wordt door de school en de studenten nog dagelijks herdacht. Als eerbetoon aan Kees is er nu een prachtig gedenkbord opgehangen en onthuld. Een indrukwekkend moment tijdens het bezoek, ook voor de leerlingen voor wie Opa zo belangrijk is. 

Als bestuur hebben we de indruk gekregen dat ons project ertoe doet en – belangrijker nog – verschil maakt. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Als eerste op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Officiële gegevens

Het ANBI nummer is: 25040.
RSIN / fiscaalnummer: 8148.31.448
KvK-nummer: 2810.5831

ANBI