Bestuur SSF bezoekt de school in India

Bestuur SSF bezoekt de school in India

Het jaarlijkse bezoek van een afvaardiging van het bestuur van de S.S.F. aan Puttaparthi waar de school gelegen is, is enkele dagen geleden gestart. Cees Jan Bouman (bestuurslid) en Berry Janmaat (voorzitter) van het bestuur zijn afgelopen week afgereisd naar India en worden vergezeld door een goede vriend van Cees Jan, Peter Barneveld. 

Natuurlijk waren ze erg benieuwd naar het gepleegde onderhoud van het gebouw dat dit jaar heeft plaatsgevonden. Met uw donaties was het mogelijk om het noodzakelijke onderhoud aan het gebouw te laten uitvoeren. Zoals eerder te zien was, is de buitenmuur volledig nieuw opgebouwd en is deze nu af en ge- en beschilderd. Gelukkig is alles naar plan uitgevoerd, is door de heren vastgesteld. Ook de nieuwe vloer voor de daktuin is erg mooi geworden en is het gebouw flink opgeknapt door de schilderbeurt die het hele pand heeft gekregen. Nog enkele kleine onderdelen moeten nog worden gedaan en zullen met hulp van uw donaties de komende tijd worden uitgevoerd.

Het is fantastisch te zien dat de leerlingen zowel blij als leergierig zijn. De warme voedzame lunch gaat er dan ook in als koek.

Tijdens de wandeling met de leerlingen naar het sportveld stopte een colonne auto’s. De oud-minister van communicatie Palle Ragunatha Reddy stapte uit en onderhield zich met ons. Resultaat: over enkele dagen zijn wij bij hem thuis uitgenodigd. Wellicht kan dat iets  voor ons betekenen.

Maar ons belangrijkste doel blijft het aan het lachen maken van de kinderen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Als eerste op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Officiële gegevens

Het ANBI nummer is: 25040.
RSIN / fiscaalnummer: 8148.31.448
KvK-nummer: 2810.5831

ANBI