Fantastische opbrengst stamppot-avond Meyendel voor SSF

Fantastische opbrengst stamppot-avond Meyendel voor SSF

Afgelopen vrijdag 10 februari jl. heeft de traditionele stampotavond op Boerderij Meyendel plaatsgevonden. Een jaarlijks terugkerende avond, georganiseerd door het team van Boerderij Meyendel, waarbij de omzet en overige donaties worden verdeeld onder geslecteerde goede doelen. De eigenaren Cees Jan Bouman (ook bestuurslid SSF) en zijn schoonzoon Marvin Prins hebben de totale omzet ook dit jaar weer beschikbaar gesteld aan twee goede doelen: Het Hospice Wassenaar en aan ons, de Stichting Strohalm Foundation (SSF).

De avond werd omlijst met live muziek en was een groot succes. Heerlijke stampotten en veel gezelligheid. Voor de SSF leverde deze avond een opbrengst op van maar liefst € 2.000,- (incl. donaties in de collectebus). Ons belangrijkste project, de ondersteuning van de Sri Sai Vidyalaya School, kan deze donatie heel goed gebruiken.

De SSF ontvangt geen subsidies en is geheel afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. De SSF is de eigenaren van de boerderij en het gehele team Meyendel heel dankbaar voor de organisatie en hoopt dat nog velen een donatie zullen volgen. Wilt u ook een bijdrage doen aan onze stichting, kijk dan op de pagina ‘doneren’ op deze website. Natuurlijk kunt u ook uw donatie in de collectebus bij de ingang van de boerderij deponeren.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Als eerste op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Officiële gegevens

Het ANBI nummer is: 25040.
RSIN / fiscaalnummer: 8148.31.448
KvK-nummer: 2810.5831

ANBI