Groot onderhoud aan het schoolgebouw

Groot onderhoud aan het schoolgebouw

Graag vertellen we u over de recente werkzaamheden op (en aan) de school. Er is de afgelopen weken hard gewerkt aan het onderhoud van het schoolgebouw. Dankzij uw steun is het mogelijk gemaakt om de school een flinke onderhouds- en opknapbeurt te geven. We vertellen er met trots over.

In november 2022 heeft het bestuur van de Stichting STROHALM Foundation (SSF) afspraken gemaakt met het hoofd van de Sri Sai Vidyalaya school in Puttaparthi (Noor) en de aannemer (Naidu) over welke werkzaamheden uitgevoerd moesten worden in de zomervakantie van de school (mei/juni/juli 2023). De afspraken werden op papier gezet en er werd afgesproken dat Noor vrijwel elke dag een korte voorgangs-app zou sturen naar de voorzitter van de SSF (Berry).

Het is best spannend om de uitvoering op afstand in Nederland te volgen en samen met Noor te besluiten welk deel wanneer betaald moet worden aan de aannemer. De Stichting STROHALM Foundation heeft in totaal hiervoor een budget beschikbaar gesteld van afgerond 10.000 euro.

De werkzaamheden bestaan uit het schilderen van de gehele school van binnen en buiten. Het repareren van de muren en het houtwerk, het vervangen van de buitenmuur, het betegelen van de daktuin, repareren van de gehele elektrische installatie en vervangen van de lampen. Opnieuw overschilderen van de schoolborden, herinrichting van de keuken en de reparatie van de toiletten. Tevens wordt op de buitenmuur de naam van de school geschilderd en worden vrolijke tekeningen aangebracht.

Bijgaande foto-rapportage geeft de voortgang aan. Noor informeert ons regelmatig en zij geeft aan dat ze tevreden is met het resultaat.

De school ziet er weer fris uit na een complete verfbeurt voor het hele gebouw
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Als eerste op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Officiƫle gegevens

Het ANBI nummer is: 25040.
RSIN / fiscaalnummer: 8148.31.448
KvK-nummer: 2810.5831

ANBI