Laatste update van bestuursbezoek India

Laatste update van bestuursbezoek India

Er heeft nog meer overleg plaatsgevonden tussen de directrice van de school Noor, de leerkrachten en de bestuursleden van de SSF. Onderwerpen die zijn besproken zijn onder andere; 
hoe houden we de school en omgeving schoon? En zouden we de leerlingen een kleine bijdrage kunnen vragen voor het genoten onderwijs? 

Met Noor en onze Indiase adviseur Akshat hebben we een tijdspad afgesproken voor het aanvragen voor een FCRA-account. Hiermee kunnen we onze donaties direct naar de school overmaken zonder tussenpartij. (foto bovenaan)

Noor heeft tevens besloten in alle klassen het lesprogramma Happy Green World te gebruiken. Dit houdt in: verzamelen en scheiden van afval, zuinig omgaan met water en het voorkomen van zwerfafval. Een mooie toevoeging aan het onderwijsprogramma voor onze school, en een belangrijke les die we onze leerlingen kunnen meegeven. 

Dit lesprogramma is trouwens ontwikkeld door de Nederlandse Marlou Jongejan- Bessem. Inmiddels hebben Noor en Marlou via video-call met elkaar gesproken.

Terwijl het bestuur druk in gesprek was met Noor en het team van leraren, heeft Peter Barneveld zijn muurtekeningen afgemaakt. Het resultaat is verbluffend, iedereen is er erg blij mee en het schoolgebouw heeft hiermee nog meer sfeer en aanzien gekregen.

Dit is alweer het laatste bericht uit Puttaparthi. Wij bestuursleden van de Stichting Strohalm Foundation hebben met eigen ogen kunnen zien hoe alles reilt en zeilt in de school.

Zo zien we maar weer hoe belangrijk educatie is. Ook daar!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Als eerste op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Officiële gegevens

Het ANBI nummer is: 25040.
RSIN / fiscaalnummer: 8148.31.448
KvK-nummer: 2810.5831

ANBI