Nieuwe secretaris Stichting STROHALM Foundation

Ellen Klaver - Asscheman

Nieuwe secretaris Stichting STROHALM Foundation

Na 10 jaar onze secretaris te zijn geweest, heeft Sue Bernicke afgelopen zaterdag 27 augustus haar functie in het bestuur overgedragen aan Ellen Asscheman. Wij danken Sue voor haar grote betrokkenheid, haar accurate wijze waarop het secretariaat werd gevoerd en haar constante aandacht voor de noden van kansarme kinderen in India in het bijzonder de leerlingen van de Sri Sai Vidyalaya School in Puttaparthi. Sue zal het komend jaar het bestuur blijven versterken.

De nieuwe secretaris stelt zich even kort voor

Ellen Klaver - Asscheman Mijn naam is Ellen (Klaver)- Asscheman en vanaf 1 september 2022 ga ik Sue Bernicke opvolgen als secretaris van de stichting. Gelukkig blijft Sue mij vanuit haar 10-jarige ervaring op de achtergrond ondersteunen, zodat ik haar kan raadplegen als ik vragen heb.
Zelf heb ik zeer vele bestuursfuncties in diverse kleine en grote organisaties vervuld. De doelstelling van de Strohalm Foundation spreekt mij enorm aan en daarom stel ik graag mijn diensten beschikbaar aan de stichting.

Privé ben ik getrouwd en heb drie volwassen dochters en drie kleinkinderen.
In mijn werkzame leven was ik 20 jaar werkzaam in het onderwijs en had ik vervolgens bijna 20 jaar een eigen praktijk, waarin ik kinderen met leer en gedragsproblemen begeleidde.
In de laatste jaren ben ik actief als journalist. Bij de lokale omroepen maakte ik jarenlang filmreportages en verzorgde ik interviews. Daarnaast schrijf ik vele artikelen voor de lokale kranten, online kranten en het Algemeen Dagblad.
Ik zie mijn rol binnen de stichting Strohalm met een positieve blik tegemoet en ik hoop, dat we met de stichting tot in lengte van jaren de school in Puttaparthi in India kunnen blijven ondersteunen.

Het bestuur wenst Ellen veel plezier en voldoening in haar nieuwe functie als secretaris van de Stichting STROHALM Foundation.

Het postadres is per heden van de Stichting gewijzigd in:
Strohalm Foundation,
Julianaweg 1,
2243 HT Wassenaar

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Als eerste op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Officiële gegevens

Het ANBI nummer is: 25040.
RSIN / fiscaalnummer: 8148.31.448
KvK-nummer: 2810.5831

ANBI