Nieuwe website Stichting STROHALM Foundation (SSF)

Nieuwe website Stichting STROHALM Foundation (SSF)

In samenwerking met Internetbureau Pure Pixels uit Wassenaar,  heeft de SSF in de afgelopen tijd aan een nieuwe website (www.strohalmfoundation.org) gewerkt. Het bestuur hoopt hiermee meer informatie te kunnen geven over haar projecten aan donateurs en andere geïnteresseerden. Naast de nieuwe website is er de mogelijkheid om u in te schrijven voor de nieuwsbrief die door de stichting verzonden zal gaan worden. En is onze nieuwe Facebook-pagina (Facebook.com/strohalmfoundation) gemaakt om ook via de sociale media nieuws en updates te delen.

De voorzitter, Berry Janmaat, legt uit dat de Sri Sai Vidyalaya School in Puttaparthi het grootste project van de SSF is: “De school heeft onze hulp echt nodig. Circa 185 kansarme kinderen krijgen hierdoor meer mogelijkheden om zich te ontwikkelen en  een grotere kans op een goede toekomst. Ontvangen donaties gaan voor vrijwel 100% naar onze projecten.”

Door de Corona pandemie is de school lange tijd gesloten geweest. Het onderhoud van het schoolgebouw is achterop geraakt. Ook veel schoolbenodigdheden moeten worden gerepareerd of vervangen (bijv. schoolbankjes). Met circa 30.000 euro aan donaties per jaar kan de school prima draaien. Ofwel voor 15 euro per kind per maand!

Wij wensen u veel leesplezier op onze website (www.strohalmfoundation.org) en hopen dat de SSF wordt gesteund in haar werk voor kansarme kinderen. Natuurlijk zijn wij graag bereid u verder te informeren. Neem hiervoor contact op met één van de onderstaande bestuursleden.

Wij stellen het ook zeer op prijs als U, als dat van toepassing is, de inhoud van dit persbericht verspreidt in uw media-blad.


U kunt met onderstaande bestuursleden contact op nemen voor meer informatie:

Berry Janmaat (voorzitter) 06 54744998 of email: bjanmaat@dekeuning.nl
Sue Bernicke (secretaris) via het secretariaat van de SSF :  info@strohalmfoundation.org  

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Als eerste op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Officiële gegevens

Het ANBI nummer is: 25040.
RSIN / fiscaalnummer: 8148.31.448
KvK-nummer: 2810.5831

ANBI