Doneren

1. Onderwijs: Sri Sai Vidyalaya School

De Sri Sai Vidyalaya School is het belangrijkste project van de SSF. De stichting helpt met schoollicenties, beheer van het gebouw, salarissen van docenten, lesmateriaal en school-uniformen voor alle leerlingen.

Met dit project zorgt de SSF voor de scholing en een dagelijkse warme maaltijd van 150 kansarme kinderen in het dorp Puttaparthi. Op de Sri Sai Vidyalaya School volgen kinderen in de leeftijd van 6-18 jaar gratis een officieel lesprogramma van klas 1 t/m 10.

Hiervoor heeft de SSF elke maand een bedrag nodig van € 1.300,-

» Verder lezen en foto's

2. Voedsel project

Veel kinderen in India krijgen thuis geen voedzaam eten en zijn ondervoed. De SSF verstrekt de kinderen dagelijks een warme maaltijd.

Voor 150 kinderen is er maandelijks €1.275,- nodig. Dit is € 8,50 per maand per kind.
» Verder lezen en foto's

3. Humanitaire en sociale projecten

Waar nodig, ondersteunt de SSF de ouders van de leerlingen, om in hun onderhoud te kunnen voorzien. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een handkar zijn, om de verkoop van vruchten en groente mogelijk te maken of om producten te kunnen vervoeren. Ook heeft de SSF meerdere malen een strijkijzer beschikbaar gesteld voor een wasman of inventaris die nodig is om een restaurant te beginnen.

» Verder lezen en foto's

Donaties

Alle donaties aan Stichting Strohalm Foundation zullen over de verschillende projecten verdeeld worden. Voor meer informatie en gegevens van de stichting verwijzen we u graag naar de pagina 'doneren' op onze website.