Veel besprekingen en overleg

Veel besprekingen en overleg

Een update van ons bezoek in India.

In de afgelopen dagen hebben wij (Berry en Cees Jan) veel overlegd met organisaties, donateurs en het schoolhoofd (Noor) over het noodzakelijke onderhoud aan de school. Door de Corona lopen we zeker drie jaar achter. Het schilderwerk, de elektrische voorzieningen, de keuken, toiletten en betegelde daken zijn de belangrijkste onderdelen die echt aandacht nodig hebben. In de gesprekken met Noor hebben we een plan van aanpak besproken, waar nu de eerste stappen van worden gezet.

Het schoolgebouw moet nodig van binnen en buiten geschilderd worden. Muren moeten worden gerepareerd en de elektriciteit moet worden nagekeken. Ook moeten de toiletten en de keuken worden gemoderniseerd. Offertes zijn opgevraagd. Wij proberen in maart 2023 te starten met het grote project ‘aanpak onderhoud school 2023-2025’.

Naast de gesprekken over het gebouw en de school is er ook tijd voor andere zaken. Zo hebben we Maria leren kennen. Al meer dan 30 jaar woont Maria Hop in de Ashram in Puttaparthi. Zij doneert ook elk jaar aan de school. Maria vertelde het indrukkende verhaal over haar leven en ontmoetingen met Sai Baba. Door de jaren heen is zij dik bevriend geraakt met Noor, ons schoolhoofd.

En we zijn getuige geweest van Children-day. Onder leiding van Berry en Cees Jan is een kleurplaten-wedstrijd gehouden voor de jongere leerlingen van onze school. Een echt Hollands plaatje mochten de kinderen inkleuren, de mooiste drie kleurplaten werden beloond met een prijs. ’s Middags werd er op children-day door de leerlingen gedanst. In prachtige kleding werden de dansen vol overgave uitgevoerd. We waren onder de indruk van de prachtige vertoning en de inzet van de dansers.

Volg de laatste berichten op Facebook

Om op de hoogte te blijven van het bezoek van Berry en Cees Jan kunt u ook kijken op onze Facebook-pagina. Daar posten we regelmatig de laatste updates met meer foto’s.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Als eerste op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Officiële gegevens

Het ANBI nummer is: 25040.
RSIN / fiscaalnummer: 8148.31.448
KvK-nummer: 2810.5831

ANBI